De junk bonds van Coinbase laten zien dat crypto echt mainstream wordt

Investeerders in rommelobligaties gaven cryptocurrencies hun grootste goedkeuring tot nu toe toen Coinbase Global Inc. $ 2 miljard aan schulden verkocht.

De vraag was zo hoog – er stroomden minstens $ 7 miljard aan bestellingen binnen – dat de crypto-gigant in staat was om de deal te vergroten van $ 1,5 miljard, volgens een persoon met kennis van de zaak.

Gelijke bedragen van zeven- en tienjarige obligaties werden verkocht tegen rentetarieven van respectievelijk 3,375% en 3,625%, lager dan de aanvankelijk besproken leenkosten, zeiden andere mensen die bekend waren met de situatie.

Het warme welkom van vastrentende beleggers laat zien dat cryptocurrency niet langer een sector is die is gereserveerd voor durfkapitaalfinanciering, aangezien schuldbeleggers, waaronder pensioenfondsen en hedgefondsen, proberen mee te doen.

“De sterke vraag is duidelijk een grote goedkeuring van de schuld in ..

Coinbase is een “sterk bedrijf en een leider in cryptohandel, maar het wil meer doen om daarbuiten te diversifiëren, wat een vluchtige onderneming kan zijn”, zei Chariell van Bloomberg Intelligence, eraan toevoegend dat DeFi een gebied is waar Coinbase naar kijkt.

Zijn vermogen om de obligatiemarkt aan te boren, zou concurrenten zoals Binance of Gemini ertoe kunnen aanzetten om uiteindelijk schulden te verkopen, zei Chariell.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.